torstai 12. kesäkuuta 2014

Jawasakkiajot 2014 Lieksa

Kesän suurin Jawa-tapahtuma oli viime viikonloppuna upeissa Pielisen maisemissa Lieksan Timitranniemessä. Jawasakkiajot järjestettiin 31:n kerran ja osanottajia oli noin 150 ja pyöriä noin sata. Lauantain ryhmäajelun kohteena oli kaunis Ruunaan Neitikoski, jonka jälkeen pyörät vietiin näytille Lieksan keskustaan. Kaukaisimmat osallistujat tulivat Puolasta, Latviasta ja Virosta. Suomessa pisimmän matkan olivat ajaneet porilaiset jawailijat.

Omat ajeluni olivat hieman lyhyemmät. Liityin Jawa-miesten letkaan Kesälahdelta, noin 190km päässä Lieksasta. Ajomatka sujui mukavasti, hieman liiankin lämpimissä tunnelmissa. Ajoshortsit ja avonainen ajotakki riittivät asuksi mainiosti, sillä lämpötila oli kolmenkymmenen tienoilla. Muutenkin säät suosivat koko viikonlopun ajan ja ensimmäiset sateet saatiin sunnuntaina aamulla kun tapahtuma oli jo lopuillaan. Lauantain näytösajoon pukeuduin asianmukaisesti 1950-luvun asuun, kuten kuvasta näkyy. Lisää kuvamateriaalia tapahtumasta täällä: http://lillinjajanin.kuvat.fi/kuvat/Jawasakkiajot+2014+Lieksa/. Tässä video lauantain ajelun lähdöstä: http://www.youtube.com/watch?v=5aBvK9RLINY&feature=youtu.be

Huikean hieno ja hyvin järjestetty viikonloppu. Kiitokset seurasta kaikille jawailijoille ja erityiskiitokset tietysti tapahtuman järjestelijöille. Ensi vuoden Jawasakkiajot ovatkin hieman etelämpänä, Ylöjärvellä.

Seuraava Jawa-tapahtuma on Jawasakin kesäajelu sunnuntaina 6.7.2014. Kokoontuminen Järvenpään Teboililla klo 9.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti