maanantai 10. kesäkuuta 2013

Jawasakkiajot 2013 Keuruu

Nyt on tämän jawailijan ensimmäiset Jawasakkiajot takanapäin. Paikalle saavuttiin perjantai-iltana koko perheen voimin. Liikkeellä oltiin pakulla ja takakontissa matkassa mukana Jawa typ.12. Hotelli Keurusselän alue oli hieno paikka ja säätkin suosivat melkeinpä koko viikonlopun ajan.

Erityisen mahtava keli osui sopivasti lauantaille kun ajettiin 35 kilometrin mittainen rallikierros. Matkalla pysähdyttiin ensin Haapamäen Höyryveturipuistossa ja sitten Keuruun Mega-Marketin pihassa. Jälkimmäisessä oli järjestetty Jawoille alue, jossa yleisö pääsi ihastelemaan hienoja pyöriä ja väkeä kyllä riitti tungokseksi asti. Ajelu sujui kokonaisuutena hienosti ja tielle ei tainnut ainakaan kovin montaa pyörää jäädä. Moni mainitsi, että koskaan aikaisemmin ei ole päässyt ajamaan niin pitkässä Jawa-letkassa ja pikaisesti laskettuna kuskeja olikin 112 eli aikamoinen määrä. Omalta osaltani matka sujui kivasti, pyörä kulki hyvin ja reitti oli mukava ajettava.

Kaikenkaikkiaan Jawasakkiajot oli upea kokemus ja omalta osaltani haluan välittää näin blogin kautta suuret kiitokset järjestäjille, sekä tietysti kaikille mahtaville jawailijoille hyvistä juttutuokioista. Ensi vuonna sitten taas uudelleen!

Alla linkki youtubeen laittamaani videoon:

Jawasakkiajojen lähtö (videolinkki)





Lisää kuvamateriaalia tulossa lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti