sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kromaus


Harrastukseni myötä on ollut ilo tutustua uusiin ihmisiin jopa ulkomaita myöten. Harrastajapiireissä on eri alojen ammattilaisia ja aisantuntijoita. Joku osaa sitä, joku toinen tätä ja kaveria autellaan puolin ja toisin. Olen tutustunut tsekkiläiseen kaveriin, joka harrastaa sikäläisiä moottoripyöriä ja viime kevään Tsekin reissulla minun oli ilo käydä ihailemassa pyöriä hänen ”museossaan”. Hänen kauttaan olen saanut hankittua joitain harvinaisempia alkuperäisosia Jawoihini ja kromauttanut osia Tsekeissä pyöriini.

Kuten kaikki harrastajan tietävät, on kromauksien teettäminen Suomessa enemmän tai vähemmän hankalaa, joten tiedustelin olisiko hänen kauttaan mahdollista kromauttaa enemmänkin entisöitävien pyörien osia. Vastaus oli myöntävä ja lopputulos on tässä:   linkki   . Olen lupautunut hoitamaan sähköpostien välittämisen ja osien lähettämisen/vastaanottamisen (jos joku ei sitä halua itse tehdä) täällä Suomessa.

 
Hintatiedustelut kuvineen voi lähettää osoitteeseen   kromaus@gmail.com   Sivustolla on näkyvissä joitakin esimerkkihintoja, joista voi päätellä minkälainen hintataso on kyseessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti